"A TALE WITHIN A TALE" PROJEMİZİ BİTİRDİK

İngilizce öğretmenimiz Şule Göller tarafından yürütülen "A Tale Within A Tale" eTwinning projemiz uzun bir çalışma sürecinin ardından bitti. Öğrencilerimiz dört temel beceriyi içeren okuma, yazma, dinleme ve konuşma etkinlikleri ile yabancı dil yeterliliklerini arttırırken, yaratıcı düşünceyle yeniden yazma çalışmaları yaptı ve işbirliği içeren kitaplar oluşturdu. Proje sonunda öğrencilerimiz proje başlığımızın harfleriyle akrostiş bir şiir yazarak final ürünü ortaya çıkardılar. 

11.06.2021 675

We recreated the tales by using different tools. Some of our students illustrated the pictures and translated the texts on their own.

(Farklı araçlar kullanarak hikayeleri yeniden yazdık. Bazı öğrencilerimiz hikayemizin resimlemelerini ve çevirilerini kendileri yaptı.)

11-06-2021









 

We created an acrostic poem collaboratively with the letters of our project "A Tale Within A Tale" as a final product.

(Final ürünü olarak işbirlikli çalışarak projemizin adından akrostiş bir şiir yazdık.)

11-06-2021

 

 






 

Öğrencilerimizin işbirlikli çalışarak  yeniden yazdığı kitabımıza ve akrostiş hikayemizin kitap haline getirilmiş şekline aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

"DREAMS OF TOYS (Recreation of "The Tin Soldier")" - Free stories online. Create books for kids | StoryJumper

"." - Free stories online. Create books for kids | StoryJumper

 

We hold the final webinar with other schools' teachers and students. Our student Muhammed presented Köroğlu in this meeting.

 

(Diğer okulların öğretmen ve öğrencileriyle son toplantımızı yaptık ve burada öğrencilerimizden Muhammed, Köroğlu Destanı'na ilişkin bir sunum yaptı.)

11-06-202111-06-2021








 

We have prepared our certificates. Thank you  to all of our students participated in the project.

(Sertifikalarımızı hazırladık. Projede yer alan tüm öğrencilerimize teşekkürler.)

11-06-2021